Zöldutas képzés Szécsiszigeten ápr. 26-29.

// április 21st, 2014 // Friss hírek, Hetési Zöldút, Hírek

Kedves Zöldutas Barátunk!

Ha szereted az olyan alkalmakat, amikor játszva tanulhatsz a mindennapi feladataidhoz segítséget jelentő praktikákat, és a gyakorlatban is kipróbálhatod, amiről éppen szó van, akkor szeretettel várunk zalai zöldutas képzésünkün április 26. és 29. között, Szécsiszigeten. Tájértékmustra és kincsvadászat, természetközeli és közösségi tervezés, csapatmunka és bringázás, finom vega kaják meg egy régi vízimalom – ezek adják a képzés kereteit.
Az első nap az összekovácsolódásé, hetési kiruccanással és közösségi munkával. Vasárnap nagyot dolgozunk: begyűjtünk és egybegyúrunk helyben annyi információt, amennyit csak bírunk, miközben egy konkrét zöldutas példán is elkezdünk dolgozni. Hétfőn elkészítjük zöldutunk feladattervét, és szituációs játékokkal mélyítjük el tudásunkat. Keddre egy könnyed bringázás, az együttlét tanulságainak levonása és megünneplése marad.

Hozd magaddal kérdéseidet és egy álmodat, amit a helyi zöldutas csapatoddal szeretnél megvalósítani, vagy talán már valóra is váltottad. Ez utóbbira a képzés során szükségünk lesz.

A képzést Dr. Németh Ibolya és Sepsei Gergely vezetik

Az alábbi linken tudsz regisztrálni a rendezvényre:

https://docs.google.com/forms/d/1huXg7NGP_5tP-AfND4DJnrhalBWMumbO9eiOHsJBQ-0/viewform